Kézifékezett a OnePlus az Android 12 ügyében

OnePlus 9 Pro, okostelefon, Hasselblad, teszt
A képernyő több, mint 1 milliárd szín megjelenítésére képes.
Vágólapra másolva!
Nem csak a Samsung adta ki elhamarkodva a nagy rendszerfrissítést.
Vágólapra másolva!

Egyelőre nem megy simán az Android 12 okostelefonokra való eljuttatása, pár napon belül a második gyártó volt kénytelen súlyos hibák miatt leállítani a csúcsmobiljaira való terjesztését. Az első túlságosan is igyekvő vállalatnak a Samsung bizonyult, a Galaxy Z Fold 3 és a Galaxy Z Flip 3 modellekre kiadott frissítés bosszantó bugok mellett akár működésképtelenné is tehette a kettéhajtható mobilokat.

OnePlus 9 Pro Forrás: Origo

Most a OnePlus is kénytelen volt behúzni a kéziféket, pár nappal az elérhetővé tételét követően leállította a OnePlus 9 és a OnePlus 9 Pro modellek frissítésének terjesztését. Téglásított készülékekről egyelőre nem érkeztek beszámolók, de sok az esetenként kritikus hiba: nem kapcsolódnak fel a készülékek a mobilhálózatokra, lassú a mobilnet, nem működik a hívások indítása, csak hogy a legsúlyosabb panaszok közül kiemeljünk párat.

Emellett kisebb hibák egész arzenálját is hozta frissítés, a GSMArena írójának a kedvenceit kiemelve időnként szenvedés a képernyő feloldása, mert egyszerre próbál dolgozni az ujjlenyomat-olvasó és az arcfelismerés, a mindig bekapcsolt kijelző rövid idő után kikapcsol, és a videókban lévő mozgás simítását végző funkció sem mindig veszi tudomásul, hogy ki lett kapcsolva a menüben.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!