Öt karácsonyi ajándéktipp hölgyeknek

ajándék karácsony meglepetés
Vágólapra másolva!
Szerencsére már elmúltak azok az idők, amikor az elektronikai eszközök gyártói totálisan figyelmen kívül hagyták a női felhasználókat. Sőt, egészen döbbenetes mennyiségű terméket szánnak kifejezetten nekik, terveznek a hölgyek igényeihez, ízléséhez igazítva. E modellek karácsonyi ajándékként is remekül funkcionálhatnak, most pedig összegyűjtöttünk öt olyan termékkategóriát, amelyek karácsonykor is beválhatnak. 
Vágólapra másolva!

Vezeték nélküli fülhallgató

Ez a fajta ajándék igazából nem csak hölgyeknek való, a férfiak és a fiatalok ugyanúgy örülnek neki, hisz ma már szinte mindenki használ ilyen-olyan headsetet. Több cég kínálatában is megtalálhatóak viszont a hölgyeknek szánt dizájnnal bíró modellek, úgyhogy van miből válogatni.

A vezeték nélküli fülhallgatók remek ajándékként szolgálhatnak. Forrás: Origo

Nem kell ugyanolyan márkájúnak lennie, mint a telefonnak, a lényeg az, hogy kényelmes legyen, a dobozában több eltérő méretű fülgumival, ne legyen gond a kezeléssel, és szóljon kifogástalanul, valamint működjön normálisan a mikrofonja. Ez tipikusan egy olyan termékcsalád, amit nem nagyon lehet kipróbálni a boltban, szóval a vásárlás előtt érdemes jó pár tesztet elolvasni.

A mi tippünk: Samsung Galaxy Buds Live

Hajvasaló, hajsimító

Bár már vannak hajgöndörítő masinák, de az iparági forrásaink szerint a hajvasalókat, hajsimítókat jobban viszik, úgyhogy inkább ezt a népszerűbb termékkategóriát választottuk. Ilyen jellegű eszközökből is hatalmas a kínálat, és mi azt mondanánk, hogy a legfontosabb, hogy márkás modell mellett tegye le mindenki a voksát. Egy megbízhatatlan, nevesincs forró berendezés maga a rémálom, úgyhogy ezen nem igazán érdemes spórolni.

A hajsimító is remekül beválhat. Forrás: Origo

Mindenképp érdemes olyan készüléket is vásárolni, amely hidratálja is a hajat, mert önmagában a magas hőmérséklet roncsoló hatású lehet. A legjobb termékek már rendelkeznek olyan szenzorokkal, amelyek képesek felmérni a hajszálak nedvességtartalmát, és ahhoz igazítani a hőfokot, ami nagyon hasznos lehet. Mindenkinek javasoljuk, hogy fontolja meg az ionizáló funkcióval megtámogatott masinákat, mert ezeknél a negatív töltésű ionok megszüntetik az elektrosztatikusságot és kondicionálják a hajat.

A mi tippünk: Philips Moisture Protect

Laptopok

Hölgyeknek szánt notebookokból egészen jól el vagyunk látva, de ez minden esetben a kialakításra, dizájnra vonatkozik. Nem, nem arról van szó, hogy sminktükröt, vagy rúzstartót tesznek a készülékházra (bár ez nem is lenne butaság), hanem a gyártók az alkalmazott tipográfiai elemekkel, díszítésekkel, és elsősorban a színekkel próbálnak a hölgyek kedvében járni.

A hölgyeknek szánt laptopok is nagyon kelendőek. Forrás: Origo

A bézs, a rózsaszín, és az úgynevezett rose gold árnyalatokban pompázó termékeket kifejezetten nekik szánják, és azt kell mondjuk, hogy ezen modellek között akadnak kifejezetten szép, stílusos és ízléses darabok. A kínálat meglehetősen nagy, a választék az olcsó, belépő kategóriától egészen az ultra prémium méregdrága hordozható számítógépekig terjed.

A mi tippünk: Acer Aspire 3

Okosóra

A viselhető eszközök szegmensében aztán különösen kiemelten odafigyelnek a női felhasználókra a gyártók, hiszen sokan az ilyen eszközöket ékszerként, ruházati kiegészítőként viselik. A termékek egyébként nem pusztán külsejükben igazodnak a hölgyekhez, hiszen jó pár modell van, amely rendelkezik olyan okos funkciókkal, mind például a cikluskövetés, amelyek a hölgyek számára fontosak.

Egy szép okosóra kiváló ajándék lehet. Forrás: Origo

Nem túl meglepő módon a termékcsaládban gigantikus a kínálat, szinte mindenki találhat a kedvéhez, ízléséhez és pénztárcájához passzoló terméket. Formavilágukban és színükben is kisebb-nagyobb mértékben eltérhetnek egymástól e készülék, és akadnak harsányabb, valamint visszafogottabb darabok egyaránt. Érdemes tehát válogatni, alaposan körülnézni, jó eséllyel találni fogunk a hatalmas választékban olyat, ami elnyeri a tetszésünket. E készülékek természetesen karácsonyi ajándékként is beválhatnak, bátran tudjuk ajánlani őket mindenkinek, hibázni nem nagyon lehet velük.

A mi tippünk: Amazfit GTS 2

Bőrápolás tudományosan

A tapasztalataink szerint a hölgyek nagyon szívesen fogadják, az alapvetően valamilyen technológiai innovációra épülő bőrápoló, elektrokozmetikai eszközöket. Ezek a masinák kicsik, kompaktak, hordozhatóak, de nagyon hasznosak. A legtöbb ilyen szerkezet mikroamperes erősséárammal stimulálja a bőr izmait, aktiválja a sejtműködést, és ezáltal segíti az izmok önálló regenerálódását. Ennek hatására a bőr feszesebbé, tónusosabbá, azaz kisimultabbá válik.

Az elektrokozmetikai eszközök a bőrt ápolják. Forrás: Origo

A jobb készülékeket úgy kalibrálták, hogy maga a kezelés ne legyen kellemetlen, és az áram erőssége fokozatonként emelhető az egyéni ízléshez, elváráshoz igazodva. Az igazán innovatív elektrokozmetikai masinák párosíthatóak telefonnal, és a működésük applikáció révén is ellenőrizhető, illetve vezérelhető.

A mi tippünk: Foreo Bear

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!