A szivárgások szerint 2022-ben lentebb mehet az összehajtható eszközök vételára, bár így is nagyon magas összegekről lehet majd beszélni.

A Samsung 2019-ben jelentkezett először összehajtható mobillal, mostanra pedig rengeteget fejlődtek ezek a modellek, bár tény, hogy az összehajtható képernyő még mindig igen sérülékeny. Ahogyan az is problémája a kategóriának, hogy elképesztően drágák az ilyen készülékek.

Oppo Find NForrás: Oppo

Egy megbízhatónak tartott szivárogtató szerint azonban a Samsung Galaxy Z Fold 3 utódjának az ára már kedvezőbb lehet, sőt, általánosságban az összehajtható mobilok vételára jelentősen mérséklődhet a mostani 1500-2000 eurós árszintről. Sajnos azonban még így is a prémium mezőnyről lesz szó, tehát olyan 900-1200 eurós árazásra lehet készülni, ha minden igaz.

Ezzel a Galaxy Z Fold 4 nagyjából annyiba kerülhetne, mint egy Galaxy S22 Ultra (vagy Galaxy S22 Note). Amennyiben több gyártó lép be az összehajtható mobilok piacára, az szintén lentebb nyomhatja az árakat – már amennyire az átlag 1000 eurós összeget „kedvezőnek" lehet nevezni egy maximum pár évre vásárolt okostelefonért.