Ingyenjáték jár számítógépen a GTA-trilógia mellé

grand theft auto the trilogy the definitive edition gta 3 vice city san andreas
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition
Vágólapra másolva!
Lesz mivel játszaniuk a vevőknek a katasztrofális remasterek megjavításáig.
Vágólapra másolva!

Minden platformon borzasztó állapotban került piacra novemberben a GTA III, a GTA Vice City, továbbá a GTA San Andreas trió felújított kiadásait tartalmazó Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Érthetetlen oknál fogva a Rockstar hónapokkal az elkészülte előtt kötelezőnek érezte a piacra dobását, noha a kurta-furcsa reklámozását figyelembe véve jól tudták az illetékesek, hogy súlyos teljesítménybeli gondok mellett bugok arzenálja várja teljes áron kínált csomag vásárlóit.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition Forrás: Rockstar Games

A Rockstar mostanra persze megígérte a felújított trilógia rendbetételét, azonban garantáltan benne leszünk már a jövő évben, mire látszik majd ennek a foganatja. Addig is a cég most előrukkolt a PC-s játékosok számára egy elsőre bocsánatkérésnek, másodjára viszont inkább a rossz eladások kozmetikázási kísérletének tűnő ajánlattal: 2022. január 5-ig választhatnak maguknak egy ingyenjátékot a GTA-trilógia mellé.

A felhozatal által hidegen hagyottak alternatív módon a GTA Online-ban és a Red Dead Online-ban felhasználható fizetőeszközre csaphatnak le.

A játékokat sejthetően a Rockstar Launcherben kapják meg a GTA-trilógiát megvásároltak, itt található az igénylőoldal, a választható címek:

  • Bully: Scholarship Edition
  • Grand Theft Auto IV: Complete Edition
  • Grand Theft Auto V: Premium Edition
  • LA Noire
  • Max Payne 3

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!