Csúszik az Android 12 kiadása a Galaxy S21-re

Galaxy S21 Ultra
Vágólapra másolva!
Le kellett állítani Dél-Koreában a szoftverfrissítés terjesztését.
Vágólapra másolva!

Továbbra sincs óriási szerencséje az Android 12-vel a Samsungnak, a Galaxy Z Flip 3 és Galaxy Z Fold 3 telefonokat egyeseknél tönkretett frissítés javított változatának elérhetővé tételét követően most le kellett állítania a legújabb operációs rendszer Galaxy S21 mobilokra való kiadását.

Samsung Galaxy S21 Ultra Forrás: Samsung

A frissítés eddig csak Dél-Koreában volt telepíthető, ám a vállalat szerette volna december során globálisan elérhetővé tenni. Ez valószínűleg nem fog megtörténni, a hét elején érdeklődött egy dél-koreai ügyfél a frissítés holléte felől, a Samsung moderátorának válasza szerint le kellett állítani a terjesztését, miután egyes ügyfeleknél kompatibilitási problémák jelentkeztek a Play-szolgáltatásokkal.

A részletek nem világosak, de a moderátor szerint a Samsung nem képes egyedül megoldani a gondot, a Google is kénytelen tenni valamit a maga térfelén. Ennek megfelelően jelenleg szünetel az Android 12 kiadása a Galaxy S21 termékcsalád tagjaira, a szoftverfrissítés terjesztése csak a szükséges javítások elvégzését követően folytatódhat.

Nem tudni, hogy a már említett Galaxy Z Flip 3 és Galaxy Z Fold 3 modelleket érinti-e a mostani malőr.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!