Hétfő délután ötig ingyen van a CONTROL

bestgame2019
Control (PC, PS4, Xbox) - Egy paranormális világban, mindenféle különleges képességgel felvértezve kell szembeszállnunk az idegenekkel, mindezt a finn Remedy nevű fejlesztőcsapatra jellemző kiváló történetmeséléssel és hibátlan akcióval.
Vágólapra másolva!
A 2019-es év talán legérdekesebb akciójátéka a Remedy alkotása.
Vágólapra másolva!

Eddig viszonylag csendesnek bizonyult az Epic Games Store ünnepi játékosztogatása, az év végéig 24 óránként cserélődő kínálatba korábban már odaadott címek is bekerültek. Karácsony napjaira viszont nagy meglepetésekkel szolgált a vállalat, elsőként a Prey volt egy napon át ingyen kérhető, 2021. december 27. délután 5 óráig pedig most a CONTROL adható hozzá örökre a játékkönyvtárhoz.

A finn Remedy által fejlesztett CONTROL a 2019-es év egyik legjobb akciójátékának bizonyult, a Courtney Hope által megformált Jesse Fadennek idegen jelenléttel kell felvennie a harcot az Egyesült Államok legtitokzatosabb, paranormális jelenségeket és eseményeket kutató kormányügynökségének főhadiszállásán. A Régi Háznak titulált épület kívülről talán átlagosnak hat, ám a belsejében lévő tér képlékeny és instabil, az elszigetelési protokollok csődöt mondásával pedig a külvilágba való kitörés szélére került az ellenség.

CONTROL minimum rendszerigény:

  • 64 bites Windows 7
  • Intel Core i5-4690 vagy AMD FX-4350 processzor
  • NVIDIA GeForce GTX 780 vagy AMD Radeon R9 280X videókártya
  • 8 GB RAM, 42 GB szabad hely

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!