[Frissítve] Ezekre a Galaxykra jön következőre az Android 12

Samsung Galaxy S10 teszt
Elől pedig egy dupla (S10+)
Vágólapra másolva!
Közben újrakezdődött a frissítések kiadása az eddig kezelésbe vett modellekre.
Vágólapra másolva!

A Samsung a mai napig nem volt hajlandó hivatalosan tisztázni az Android 12 rendszert megkapó okostelefonjainak körét, noha Dél-Koreában erős botladozásokkal már hetek óta próbálja eljuttatni a legújabb csúcsmobiljaira a rendszert.

Samsung Galaxy S10+ Forrás: Origo

A legfrissebb fejlemény az ügyben, hogy a vállalat újraindította a Galaxy S21, a Galaxy Fold 3, továbbá a Galaxy Flip 3 frissítéseinek terjesztését: most már elvileg semelyik sem okoz súlyos gondokat a készülékeken, továbbá a Google-nek sikerült megoldania a Play-szolgáltatásokkal kapcsolatos kompatibilitási gondjaikat is, az utóbbi bug specifikusan Android 12 alatt ütötte fel a fejét.

Ennek örömére a Samsung kiadta az Android 12 harmadik bétáját a Galaxy S10 és a Galaxy Note 10 termékcsaládok tagjaira, a következő körben ezekre a korábbi csúcskészülékekre fog telepíthetővé válni az operációs rendszer. Egyelőre nem tudni, hogy mikor készülhetnek el rájuk a stabilnak titulált frissítések, a mostani bétákat csak a megfelelő országokban élő önkéntes tesztelők telepíthetik, ám az eddigi tapasztalatok alapján esélyes a januári véglegesítésük.

Frissítés: váratlanul megkezdődött az Android 12 kiadása a Galaxy S20, a Galaxy Note 20, továbbá a Galaxy Fold 2 modellekre.

Frissítés #2: az eredeti Galaxy Z Flipre is elkészült a stabil Android 12.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!