Idén kezdődhet a Fallout tévésorozat forgatása

fallout 4 videojáték
Fallout 4
Vágólapra másolva!
A The Witcher és a The Last of Us után újabb játékszéria kap tévés adaptációt.
Vágólapra másolva!

A videójátékok klasszikusan borzalmas filmadaptációit követően felcsillanni látszik a remény, hogy kompetens személyek vezetésével talán mégsem lehetetlen tisztességes mozis és sorozatos feldolgozásokat készíteni az interaktív médiumon már bizonyított szellemi tulajdonokból. A Netflixen már két sikeres évadot a háta mögött tudó The Witcher után az HBO jóvoltából már forgatás alatt áll a The Last of Us tévésorozatos adaptációja, következőre pedig az Amazon Prime Video próbálja majd meglovagolni a hullámokat a Fallouttal.

Fallout 4 Forrás: Bethesda Softworks

A Deadline értesülései alapján a poszt-apokaliptikus szerepjáték adaptációjáért Geneva Robertson-Dworet (Marvel Kapitány) és Graham Wagner (Szilícium-völgy) felelnek majd. Producerből sem lesz hiány, filmes oldalról a Westworld alkotói (Jonathan Nolan és Lisa Joy) működnek majd közre, játékos oldalról pedig a Bethesdánál dolgozó Todd Howard és James Altman őrködnek a projekt felett.

Ha minden jól megy, akkor a Fallout feldolgozásának forgatása még idén elkezdődhet, az első részt Jonathan Nolan rendezheti.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!