Hét hónapot csúszik a STALKER 2

stalker 2 heart of chernobyl videójáték
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
Vágólapra másolva!
További időre van szükség a megfelelő állapotba hozására.
Vágólapra másolva!

Jó eséllyel kevés régi rajongó őszinte meglepetésére időkérésre kényszerült az ukrán GSC Game World, tájékoztatása szerint a másfél évtizede várt STALKER 2: Heart of Chernobyl mégsem jelenik meg április 28-án, helyette a legújabb tervek szerint 2022. december 8-án kívánja elérhetővé tenni.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl Forrás: GSC Game World

A tájékoztatás szerint a csernobili lezárt zónában játszódó, nyílt világú túlélőjáték a fejlesztőcég történetének legnagyobb projektje, nemrég pedig kénytelenek voltak beismerni az illetékesek, hogy jóval több időre van szükség az átfogó tesztelésére és reszelésére. A GSC mindenképp szeretné a lehető legjobb terméket kiadni a kezei közül, amely képes megfelelni a játékosok elvárásainak.

A halasztás jó ideje sejthető volt, a GSC Game World még a tavalyi év vége tájára ígért új információkat a STALKER 2-ről, azonban bő három hónappal megjelenése előtt még egy tisztességes játékmenetes bemutatót sem sikerült kiadnia róla.

A STALKER 2: Heart of Chernobyl számítógépek mellett Xbox Series konzolokra jelenik majd meg, az első naptól elérhető lesz a PC Game Pass és az Xbox Game Pass játékbérlő szolgáltatások kínálatában.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!