Prémium összehajtható mobilokkal készül a Xiaomi és az Oppo

Huawei P50 Pocket
Vágólapra másolva!
Állítólag még az idei évben megjelennek ezek a prémium készülékek, vélhetően igen magas vételárak mellett.
Vágólapra másolva!

Az összehajtható mobilok piacán a Samsung Galaxy Z Flip 3 kavarta fel a legjobban az állóvizet, de a Huawei P50 Pocket és az Oppo Find N is nagy siker Kínában. A többi gyártó sem szeretne kimaradni, a piacon lévők pedig újabb és újabb modellekkel jelentkeznek majd, köztük a Motorola is.

Huawei P50 Pocket Forrás: Huawei

Digital Chat Station szerint 2022-ben a Xiaomi és az Oppo egyaránt prémium összehajtható mobilokkal jelentkezne a piacon, kagylóformátumban (mint a Galaxy Z Flip 3 és P50 Pocket).

Ahogyan a Motorolra harmadik összehajtható Razr készüléke, úgy a Xiaomi és az Oppo is Snapdragon 8 Gen 1 chipet használnának a jelentések szerint, 120 Hz-es, full HD+ felbontású kijelzővel és 50 megapixeles főkamerával. Digital Chat Station szerint az üzemidő azonban majdnem minden készüléknél katasztrófa lesz, a vékony és kompakt kialakítás érdekében ugyanis kicsi akkumulátort építenek a készülékekbe a gyártók. Ennél persze még nagyobb gond lehet, hogy az ilyen mobilok vételára továbbra is az 1500-2500 dolláros magasságokban mozog.