Beárazódhatott a Google kettéhajtható mobilja

samsung galaxy z fold3 5g
Samsung Galaxy Z Fold3 5G
Vágólapra másolva!
Több száz dollárral bizonyulhat olcsóbbnak a rivális Galaxy Z Fold 3-nál.
Vágólapra másolva!

Az emberemlékezet óta pletykált okosórája mellett a Google idén egy másik jó ideje fejlesztés alatt álló hardveres termékkel is előrukkolhat, a pletykák alapján 2022 vége felé piacra kerülhet a kettéhajtható érintőkijelzős okostelefonja. A legfrissebb hírek szerint a végleges neve Pixel Notepad lett, az 1400 dollár körüli ajánlott fogyasztói árával pedig 400 dollárral bizonyulhat olcsóbbnak a Galaxy Z Fold 3-nál.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G Forrás: Samsung

Ennek megfelelően a készülék formaterve kagylómobilos helyett táblagépes jellegű lehet, bár a Galaxy Z Flip 3 óriási sikerét tekintve talán jobban jártak volna az előbbivel az illetékesek.

A Notepad specifikációiról annyit csiripelnek a madarak, hogy megkaphatta a Google Pixel 6-ban debütált Google Tensor rendszerlapkát, a fő kamerája pedig a Pixel 2-5 érában használt, 12 MP felbontású Sony IMX 363 lehet. Emellett van még egy-egy előlapi és hátlapi kamera is készüléken, ezeket 8 MP-es Sony IMX355 modelleknek mondják a források.

A témához kapcsolódó érdekesség, hogy az említett Google Pixel 6-ban már 50 MP-es Samsung GN1 fő kamera dolgozik, a Pixel Notepadben ezt állítólag a vastagsága miatt kellett lecserélni a korábbi okostelefonokban bevált Sony szenzorra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!