Három Call of Duty még biztosan jön PlayStationre

call of duty warzone videojáték
Call of Duty: Warzone
Vágólapra másolva!
Miután erről még korábban szerződést kötött az Activision és a Sony.
Vágólapra másolva!

Jó egy hete először kaptak érdemben pozitív információt a Call of Duty játéksorozat PlayStationön játszó rajongói, a Bloomberg értesülései szerint a microsoftos felvásárlás ellenére a széria három része még biztosan megérkezik majd a konzoljaikra. Erről korábban megállapodást kötött az Activision és a Sony, a Microsoft pedig tiszteletben tartja a hatalomátvétel előtt aláírt szerződéseket.

Call of Duty: Warzone Forrás: Activision

A hírek szerint a biztosan megjelenő termékeket az idei és jövő évi fősodratú részek, továbbá a free to play Warzone utódja jelentik, ezt követően a Microsoft már szabadon dönthet majd arról, hogy mi lesz a Call of Duty sorsa a PlayStationön. Az Xbox-üzletág vezetője az elmúlt héten többször és többféle megfogalmazásban is próbálta nyugtatni a rivális konzolon játszó közönséget, hogy a vállalat nem tervezi elvenni tőlük a szériát, ám Phil Spencer szavai lepattantak a közönség páncélzatáról.

A játékosok reakciója teljesen érthető, hiszen a Zenimax felvásárlását követően a Microsoft jóvoltából olyan szériák jövőbeli részei búcsúztak el a PlayStationtől, mint a The Elders Scrolls és a Fallout. Emellett az sem tett jó benyomást, hogy Spencer új ígéretei csak elsőre tűnnek biztatónak, a szavait jogi értelemben szétboncolva rögtön világossá válik, hogy semmire sem tett számon kérhető vállalást.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!