Tempósan jöhetnek a frissítések a Galaxy mobilokra

samsung galaxy a52
Samsung Galaxy A52
Vágólapra másolva!
Idén teljesen leszámolhat Európában az országspecifikus szoftverekkel a Samsung.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt években óriási pozitív előrelépések történtek a Galaxy mobilok frissítései terén, a Samsung készülékeinek jókora tábora rendszeresen és időszerűen, ráadásul az eddiginél jóval hosszabb ideig megkapja az Android biztonsági frissítéseit, továbbá az Android újabb főverzióit.

Samsung Galaxy A52 Forrás: Samsung

A SamMobile beszámolója szerint a vállalat most tovább gyorsíthatja az európai ügyfeleknél a frissítések kiadását, idén teljesen átállhat az országspecifikus rendszerszoftverekről egy univerzális európai szoftverre. Ez egyszerűsítheti a szoftverfrissítések elkészítésével és tesztelésével kapcsolatos munkát, a tavalyi Galaxy A52 (4G), Galaxy Z Fold 3, továbbá Galaxy Z Flip 3 mobilokkal csendben már tesztelte a rendszert a vállalat.

A változtatás ellenére a mobilszolgáltatóktól vett készülékek esetében továbbra is lassabban őrölhetnek a malmok, hiszen azokon nem a kártyafüggetlen modellekre szánt szoftver fut, a Samsung továbbra is kénytelen lesz elkészíteni rájuk a vállalatok által igényelt módosításokat is tartalmazó frissítéseket.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!