Brutális első napi javítást kap a Dying Light 2

dying light 2 stay human videojáték
Dying Light 2 Stay Human
Vágólapra másolva!
Ezernél is több bugot javítottak az aranylemezre kerülése óta a fejlesztők.
Vágólapra másolva!

A fejlesztését övező rengeteg kálváriát követően ma este megjelenik a lengyel Techland fejlesztőcég legújabb játéka. A nyílt világú, az általános mozgásban és a harc során parkour-mechanikákat használó Dying Light 2 Stay Human tesztjei kissé vegyesre sikeredtek, egyes kiadványok újságírói szinte ódákat zengtek róla, míg mások számottevően kisebb lelkesedést tanúsítottak iránta, ám összességében nem úgy tűnik, mintha az első rész rajongóira kellemetlen meglepetés várna az elindítása után.

Dying Light 2 Stay Human Forrás: Techland

Amiben viszont minden újságíró egyetértett, hogy bőven akadnak bugok a Techland játékában, javarészt csak bosszantó gondokat hoztak fel, de éppen a küldetések teljesítését megakadályozó hibákba is belefutottak a számukra elérhetővé tett verzióban. A fejlesztőcég ennek kapcsán közölte, hogy ezekből nem kell komoly következtetéséket levonni, ugyanis a Dying Light 2-höz érkező első napi patch ezernél is több bugot javít ki, az előrendelők és a nagyon korai vevők rögtön ezzel a verzióval játszhatnak majd.

A Techland szerint az újságírók által tesztelt verzió már tartalmazta az első napi patch javításainak jókora részét, de a teljes csomag rengeteg további hibát orvosol, beleértve egy fő sztoriban való haladást megakadályozó bugot. Emellett a fejlesztő az előre ígértnek megfelelően öt évig kívánja hibajavításokkal és új tartalmakkal támogatni a Dying Light 2-t, így amelyik bugfix késik, az nem múlik.

A zombis akció-kalandjáték PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, továbbá Nintendo Switch platformokra lesz elérhető.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!