Komoly gondok vannak az internettel (frissítve!)

Downdetector, magyarország
A jelenség egyelőre csak itthon érezhető
Vágólapra másolva!
A kora délutáni órákban egyre több helyről kaptunk olyan bejelentéseket, melyek szerint gond van a Gmail rendszerével és már a Vodafone, valamint a Telekom internetszolgáltatása is döcög. A hiba tehát nem az ön készülékében van. Frissítés: A Telekom arról tájékoztatta az Origót, hogy nem tudnak általános, tömeges vagy kiterjedt hibáról a vezetékes hálózatukon, és nem érkeztek hozzájuk ilyen ügyfélbejelentések sem.
Vágólapra másolva!

A nemzetközi levelező szolgáltatóval felmerült probléma egyelőre úgy látszik, csak itthon ismert jelenség. Legalábbis a downdetector.com oldalon még nem jelentkezett, míg ennek magyar megfelelőjén már szépen kimutatható.

A jelenség egyelőre csak itthon érezhető Forrás: Origo

A hibát igazából az is magyarázhatja, hogy a legtöbben szinte csak levelezésre használják a gépüket, így a Gmail hibáját észrevették, de az nem, hogy minden más oldal is akadozik, mégpedig a szolgáltatók hibájából.

Ugyanis a Vodafone vezetékes internetszolgáltatása folyamatosan össze-összeomlik.

A Vodafone a Twitteren már reagált is a dologra, bár ott még csak a Google szolgáltatásait említi.

Frissítés: a Vodafone jelezte, hogy a hibát sikeresen elhárították, a szolgáltatás fennakadások nélkül működik tovább. A Telekom pedig arról tájékoztatta az Origót, hogy nem tudnak általános, tömeges vagy kiterjedt hibáról a vezetékes hálózatukon, és nem érkeztek hozzájuk ilyen ügyfélbejelentések sem.