Bajnok üzemidővel jön az Audio-Technica fülese

audio-technica ath-cks50tw vezeték nélküli fülhallgató headset
Audio-Technica ATH-CKS50TW
Vágólapra másolva!
Aktív zajszűrés nélkül 20 órányi zenelejátszást is bírhat egy töltéssel.
Vágólapra másolva!

Adapterkábelek ide vagy oda, az audio Jack évek óta tartó kihalásának köszönhetően egyre kevesebb mobilozó számára opcionális a vezeték nélküli fülhallgatók használata. Ezek nem az ördögtől valók, a megszokásukat követően a többség már nem is szeretne többé vezetékesre visszaállni, de persze vannak hátrányaik, például a parányi beépített akkumulátoraik elég gyorsan lemerülnek, ami hosszú utazások során bosszantó lehet.

Audio-Technica ATH-CKS50TW Forrás: Audio-Technica

Az Audio-Technica legújabb vezeték nélküli fülese részben a hosszú akkus üzemidőre vágyókat próbálja megszólítani, az ATH-CKS50TW névre hallgató modell a gyártó szerint aktív zajszűrés nélkül 20 órányi, míg azzal együtt 15 órányi zenelejátszási időt biztosít. Természetesen a gyári tokja powerbankként is működik, a benne tárolható töltéssel együtt akár 50 óra is lehet a fülhallgató zenelejátszási ideje.

A hosszú üzemidőn túl a füles várhatóan a hangzás terén sem fog csalódást okozni, 9 mm-es HD TWS hangszórók találhatóak benne, továbbá támogatja a Sony 360 Reality Audio térhangzási technológiát. Hasznos apróság, hogy gyorsan aktiválható benne a környezet hangjainak áteresztésére kitalált üzemmód, így nem kell kivenni a hallójáratból vagy leállítani a zenelejátszást, mikor a viselő csak pár szót kíván váltani valakivel.

A következő hetekben piacra kerülő termék ajánlott fogyasztói árát 169 euróban, olyan 60 ezer forintban határozta meg az Audio-Technica.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!