Nyolc év után a vécéből került elő az iPhone

iphone wc
Nyolc év után került el a vécéből a rejtélyesen eltűnt iPhone
Vágólapra másolva!
Állítólag csak a közelmúltban kezdett problémákat okozni.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban a mobilok egyik gyakori váratlan halálokát a vécébe ejtés jelenti, a Verizon Wireless szolgáltató által 2015-ben elvégzett felmérés szerint az amerikaiak 90 százaléka használja vécézés közben is a telefonját. Most ennek kapcsán meghökkentő történet fut köröket a közösségi médiában, nyolc év után került elő egy nő iPhone-ja az aktívan használt vécéjéből.

Nyolc év után került el a vécéből a rejtélyesen eltűnt iPhone Forrás: Becki Beckmann / Facebook

A Maryland államban élő Becki Beckmann facebookos bejegyzése szerint még 2014 halloweenjén tűnt el rejtélyes körülmények között az iPhone-ja, a sikertelen keresését követően vett magának egy másikat, a készülék ellopásának gyanúja nem merült fel. Az ügy egészen mostanáig megoldatlan volt, de nemrégiben mondhatni fülest kapott: a vécé lehúzásakor ütődő jellegű hangokat hallott, amelyet a férjével elsőként a ház kifogásolható építési minőségének tulajdonítottak.

Egy idő után a férjének elege lett a problémából, és felfokozott érzelmi állapotban nekiesett a vécépumpával a helyzet megoldásának. Kemény munkája eredményeként nagy meglepetésére egyszer csak feltűnt a lefolyórészben a feleségének nyolc éve eltűnt mobilja, feltehetően a csésze belső csövének első kanyarában akadt el valahogy annak idején.

Rejtély, hogy eddig miért nem okozott feltűnő problémát.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!