Integrált Radeonon is játszható a Cyberpunk 2077

cyberpunk 2077 cd projekt videojáték
Cyberpunk 2077
Vágólapra másolva!
Nagy trükkre képes a laptopos AMD Ryzen 7 6800H processzorban lévő iGPU.
Vágólapra másolva!

Nagy dobásoknak ígérkeznek a következő hónapokban piacra kerülő laptopokban debütáló AMD Ryzen 6000 processzorok, részben mivel az éveken át használt Vega helyett már RDNA2 architektúrás integrált grafikus vezérlők dolgoznak bennük. A TechEpiphany YouTube-csatorna jóvoltából most fény derült a felső kategóriás AMD Ryzen 7 6800H processzorba integrált Radeon 680M iGPU teljesítményére, és bizony nem okozott csalódást a 768 stream processzoros egység.

A fenti videó tanúsága alapján a Cyberpunk 2077-et Full HD felbontásban, jórészt alacsony beállítások mellett, továbbá Ultra minőségűre állított FSR-rel olyan 30-40 képkockás sebességgel futtatta az AMD újdonsága. A borítékolhatónak megfelelően a valós idejű sugárkövetést el kell felejteni az integrált videóvezérlővel, hiszen hiába kapcsolható be, ha egy számjegyűre esik tőle a képkockasebesség.

A csatorna egy ASUS TUF GAMING F17 laptopot használt a teszteléshez, a modell rendelkezik dedikált NVIDIA GeForce RTX 3050 videóvezérlővel is, csak átmenetileg letiltották, hogy fény derüljön az integrált Radeon képességeire.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!