Jön vissza az Instagram időrendi képfolyama

instagram mobilozás közösségi média
A kép csak illusztráció
Vágólapra másolva!
Alapértelmezetten továbbra is az algoritmikus képfolyam jelenik majd meg.
Vágólapra másolva!

A pár hónappal ezelőtti bejelentését követően az Instagram megkezdte a bő öt évvel ezelőtt megszüntetett kronológiai rendezésű képfolyamának hullámokban való elérhetővé tételét, erre átváltva a követett felhasználók tartalmai a legújabbtól kezdve időrendi sorrendben jelennek majd meg.

Az időrendi rendezésű képfolyam használatára, továbbá a kedvencek tartalmaira való szűrésre is lehetőséget ad az Instagram Forrás: Instagram

Az Instagram annak idején nem váltott ki osztatlan sikert az algoritmikus képfolyam bevezetésével, ez a felhasználók kijelző elé ragasztása érdekében rejtélyes módon állítja össze a látott tartalmakat. A szolgáltatásért felelős Adam Mosseri szerint a mobilappba belépve alapértelmezetten továbbra is ez a képfolyam jelenik majd meg, az időrendi rendezés visszahozása csak azért történt meg, mert fontosnak tartja, hogy a felhasználóknak legyen választási lehetőségük.

A fejlesztés elérhetővé válását követően háromféle rendezés közül választhatnak a felhasználók, amelyek között a felső Instagram logó melletti nyílra koppintva tudnak majd váltogatni. Az algoritmikus folyamot nem kedvelők a követettek opciót kiválasztva az időrendi képfolyamot hozhatják be, míg a kedvencek lehetőséget választva a legtöbb kedvelést kapott ötven fiók tartalmai lesznek láthatóak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!