Újabb kettéhajtható kütyüvel jöhet idén a Samsung

samsung galaxy z fold 3 5g
Samsung Galaxy Z Fold3 5G
Vágólapra másolva!
Limitált mennyiségben válhat elérhetővé a rejtélyes készülék.
Vágólapra másolva!

A holland Galaxy Club exkluzív információi szerint komoly meglepetéssel készülhet a Samsung, idén augusztus tájékán a tabletszerű Galaxy Fold4 és a kagylómobilos jellegű Galaxy Flip4 telefonok mellett egy újabb formatervet használó, kettéhajtható kijelzős kütyüvel is előrukkolhat.

A kiadvány forrása szerint a Samsung idén piacra kerülő kettéhajtható eszközei a Q4 / B4 / N4 kódnevekre hallgatnak. Az előző generációs telefonok kódnevei alapján a legelső biztosan a Fold4-et, a második pedig a Flip4-et takarja, a rejtélyes újdonság az N4 kódnevű modell. Egyelőre annyit csiripelnek róla a madarak, hogy az idei Fold és Flip mobiloknál jóval kisebb mennyiségben készülhet, a vállalat talán nem biztos a formatervének sikerében, vagy alapvetően is rétegterméknek szánja.

Az elmúlt időszakban a Samsung számos kettéhajtható kijelzős koncepciót demonstrált és szabadalmaztatott, a Galaxy Club pedig kiemelte közülük a fenti videón látható Flex Note modellt: a harmadik készülék talán nem is telefon lesz, hanem egy formabontó tablet, bár ez csupán spekuláció.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!