Megújult a Vodafone otthoni mobilnete

laptop notebook internetezés home office távmunka
A kép csak illusztráció
Vágólapra másolva!
A megváltozott ügyféligényekre és megnövekedett adatfogyasztásra tekintettel a Vodafone két új adatcsomagot vezetett be Magyarországon.
Vágólapra másolva!

A Mobilnet 150 GB + 1500 GB akár vezetékes internet helyettesítésére is megfelelhet, a reggel 8 órától este 10-ig tartó főidőben havi 150 GB adatforgalmat tartalmaz, míg főidőn kívül további 1500 GB forgalmazható vele. Az előfizetés tablettel vagy 1 Ft-os WiFi hotspottal is választható, 7 990 Ft/hó, illetve már meglévő vagy frissen vásárolt Vodafone mobil előfizetés mellé 6 990 Ft/hó havidíjjal.

A kép csak illusztráció Forrás: Vlada Karpovich / Pexels

A másik új díjcsomag a Digitális Jólét Alapcsomag 5 GB, mely a korábbi 1 GB helyett 5 GB adatkeretet biztosít 1 990 forintos havidíjért. Az adatcsomag belföldön és az EU-ban is teljes egészében felhasználható.

Az új csomagok bevezetésével párhuzamosan a Vodafone Magyarország március 15-én a Digitális Jólét Alapcsomagot, március 18-án pedig a Homenet+ csomagot vezette ki. Ugyanakkor a 10 GB-os belföldi és EU-s adatforgalmú Mobilnet Medium+ továbbra is elérhető maradt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!