Építkezés nélküli módokat kaphat a Fortnite

Fortnite, játék
LAS VEGAS, NV - APRIL 21: Gamers play "Fortnite" against Twitch streamer and professional gamer Tyler "Ninja" Blevins during Ninja Vegas '18 at Esports Arena Las Vegas on April 21, 2018 in Las Vegas, Nevada. Blevins is playing against more than 230 challengers in front of 700 fans in 10 live "Fortnite" games with up to USD 50,000 in cash prizes on the line. He is donating all his winnings to the Alzheimer's Association. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A héten átmenetileg már kikapcsolta a játékmechanikát az Epic.
Vágólapra másolva!

Nagy meglepetéssel vette kezdetét a Fortnite harmadik fejezetének második évada a héten, az Epic kikapcsolta a fő battle royale módban a stratégiai szerepű építkezési mechanikát, állítása szerint április elején visszakapcsolja majd. Játékmenet szempontjából a Fortnite-ot az építkezés különbözteti meg a riválisoktól, enélkül sokkal egyszerűbb és darálósabb élményt kínál, amit a visszajelzések alapján a közönség nagyobbik tábora egyáltalán nem bán.

A kép csak illusztráció Forrás: Getty Images/Ethan Miller

A kezdetektől fogva gyanús volt, hogy az Epic főpróba jelleggel kapcsolhatta ki az építkezést, a Fortnite adatállományaiban kutatók pedig új töltőképernyős tippek és kezelőfelületi elemek alapján bizonyítékokkal álltak elő, hogy hamarosan minden játékmódból lesz építkezés nélküli változat is.

A játékosok látszólag kiválaszthatják majd, hogy építkezéssel vagy anélkül kívánnak játszani.

A lépés sokkolónak nem nevezhető az Epic részéről, az építkezés nélküli móddal egyrészt jobban kiszolgálhatja a Fortnite meglévő közönségének egy részét, másrészt pedig megszólíthatja az építkezés miatt a játékot eddig ki sem próbált gamereket.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!