Nincs ingyen ebéd a PlayStation háza táján

playstation gamepad gamer gaming videojáték kontroller
A kép csak illusztráció
Vágólapra másolva!
Bezárult a kiskapu, amellyel sokkal olcsóbban lehetett drága előfizetéshez jutni.
Vágólapra másolva!

Egyáltalán nem lesznek olcsóak a nyáron játékbérlővel kiegészülő és megújuló PlayStation Plus előfizetések, a Sony pedig most bezárt egy olyan kiskaput a gamerek előtt, amellyel azok bizonyos országokban erősen kedvezményes áron juthattak volna hozzá a legdrágább új csomaghoz.

A kép csak illusztráció Forrás: C Technical / Pexels

Az új csomagok bevezetésekor úgy történik majd az átállás, hogy a PlayStation Plus meglévő előfizetői megkapják az ugyanazt és ugyanennyiért kínáló PlayStation Plus Essentialt, míg a jelenleg külön elérhető PlayStation Now felhős játékfuttató megszűnik önállóan elérhető termékként létezni, a meglévő ügyfelei PlayStation Plus Premium előfizetést kapnak helyette.

Az utóbbi kapcsán akadt némi ügyeskedési lehetőség, a PlayStation Now által támogatott piacokon ugyanis éves előfizetéssel 60 euró a szolgáltatás ára, míg a helyettesítésére érkező PlayStation Plus Premiumért évi 120 eurót fog kérni a Sony.

Akik meglátták a lehetőséget, azok az előbbire való időszerű előfizetéssel masszívan olcsóbban juthattak hozzá a játékbérlést is tartalmazó új csomaghoz.

Sajnos a PlayStation-üzletág nem híve az ingyen ebédnek, így most nagy csendben megszüntette a PlayStation Now éves előfizetési lehetőségét, az érdeklődők újonnan már csak havi számlázással képesek hozzájutni a PlayStation Store-ban.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!