Csúszhat a Samsung okostévék játékos funkciója

samsung okostévé gaming hub
A Gaming Hub fogja majd össze a videójátékozással kapcsolatos funkciókat és appokat a Samsung idei okostévéin
Vágólapra másolva!
Jó ideig várni kell még a Google Stadia és a GeForce Now elérhetővé válására.
Vágólapra másolva!

A január eleji Consumer Electronics Show előtt adott tájékoztatásában a Samsung gamer funkciókat jelentett be a 2022-es évjáratú okostévéihez, többek közt megígérte a Google Stadia és a GeForce Now felhős játékfuttató szolgáltatások közvetlen elérhetővé tételét az eszközökön. Ennek köszönhetően az érintett modellekhez a jövőben csak egeret és billentyűzetet vagy gamepadet kell majd csatlakoztatniuk a játékosoknak, hogy használni tudják az említett szolgáltatásokat.

A Gaming Hub fogja majd össze a videójátékozással kapcsolatos funkciókat és appokat a Samsung idei okostévéin Forrás: Samsung

Eredeti tájékoztatásában a Samsung nem tett konkrét ígéretet az online játékfuttatókat hozó szoftverfrissítés kiadási idejére, februárban viszont az európai kirendeltsége azt állította, hogy a nyár végének tájékára lett halasztva a patch kiadása.

Most újabb potenciálisan rossz hír érkezett az ügyben, a FlatpanelsHD kiszúrt egy apró változtatást a gyártó reklámanyagaiban, amely szerint „az év későbbi felében" lehet számítani a játékfuttatók megérkezésére. Technikailag persze a nyár vége is az év későbbi felében van, de a nagyvállalati rózsanyelv értelmezése terén tapasztaltak számára valószínűleg nem hangzik biztatóan a tájékoztatás.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!