Idén sem marad el az Apple fejlesztői konferenciája

apple wwdc 2016 tim cook
SAN FRANCISCO, CA - JUNE 13: Apple CEO Tim Cook speaks at an Apple event at the Worldwide Developer's Conference on June 13, 2016 in San Francisco, California. Thousands of people have shown up to hear about Apple's latest updates. Andrew Burton/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A következő operációs rendszerei mellett talán hardvereket is bejelenthet.
Vágólapra másolva!

Röviddel a Google után az Apple is bejelentette az évi rendszeres fejlesztői konferenciájának időpontját, a WWDC idén június 6–10. kerül megrendezésre. Az elmúlt évekhez hasonlóan virtuális formátumú lesz az esemény, bármely fejlesztő követheti majd az interneten keresztül, plusz az első napon egy rendkívül limitált létszámú összejövetelre is sor kerül az Apple Parkban.

WWDC 2016 Forrás: AFP/2016 Getty Images/Andrew Burton

Az idei WWDC-n a megszokottnak megfelelően az Apple bejelenti majd a következő iOS, iPadOS, macOS, watchOS, és tvOS rendszereket, emellett pedig legkülönfélébb fejlesztőket célzó műsorokra és Apple Design Award eredményhirdetésre lehet számítani.

A vállalat sajtóközleménye még célzás szintjén sem utalt új hardverek bejelentésére, viszont a Bloombergnél dolgozó Mark Gurman szerint május-június tájékán érkezhet néhány további Apple Silicon chipet használó Mac, a számítógépek leleplezésére ideálisnak tűnik a fejlesztői konferencia.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!