Tömegrendezvényként tér vissza az IFA-kiállítás

IFA, Berlin, 2020, kiállítás, koronavírus
A járvány ellenére az IFA kiállítást idén is megrendezik.
Vágólapra másolva!
A háztartási gépek és a fitnesztermékek gyártói különösen érdeklődnek iránta.
Vágólapra másolva!

Pár nappal a videójátékokra fókuszáló E3 2022 törlésének bejelentését követően Európa legnagyobb fogyasztóelektronikai kiállításának szervezői is hallattak magukról. Ráadásul homlokegyenest eltérő hírrel szolgáltak, a CES-hez hasonlítható IFA 2022 a tervek szerint szeptember 2–6. között, klasszikus tömegrendezvény formájában kerül majd megrendezésre Berlinben.

IFA Forrás: IFA

A Messe Berlin közleménye szerint a megszokott és nagynevű kiállítópartnerek jókora része jelentős érdeklődést mutat az idei show iránt, a háztartási gépekben és a fitnesztermékekben utazók különösen lelkesnek mutatkoznak a klasszikus kiállítás megtartásában. Ez érthető annak fényében, hogy ezen termékek reklámozásában és értékesítésében sokkal fontosabb szerepet játszanak a kereskedelmi bemutatók, mint mondjuk a telefonokéban, a laptopokéban, vagy éppen videójátékokéban.

A szervezők szerint meglehet, hogy az IFA 2022 lesz a koronavírus-járvány kitörése óta az első teljesen klasszikus módon és méretben megrendezett, valóban nemzetközi fogyasztóelektronikai kiállítás.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!