Két különleges játékot kérhetnek ingyen a játékosok

the vanishing of ethan carter
The Vanishing of Ethan Carter
Vágólapra másolva!
Okkult nyomozósdi és ötletes platformer került az Epic terítékére.
Vágólapra másolva!

Elérhetővé tette a heti rendszerességgel frissülő ingyenjátékos promóciójának legújabb elemeit az Epic Games Store digitális számítógépes játékbolt, 2022. április 14. délután 5 óráig a The Vanishing of Ethan Carter és a Rogue Legacy szerezhető be örökre a vállalattól.

Az immáron másodjára osztogatott The Vanishing of Ethan Carter a régebben sétaszimulátoroknak csúfolt játékokok egyik jeles képviselője. A játékosok a holtakkal kommunikálni képes Paul Prospero bőrébe bújhatnak, a detektív az Ethan Cartertől kapott felkavaró levél hatására a veszélyben lévő fiú otthonába látogat. A helyzet a vártnál is rosszabb, Ethan egy brutális gyilkosságot követően köddé vált, ráadásul lépten-nyomon további megoldandó gyilkosságokra derül fény.

Az oldalnézetes platformer Rogue Legacy már nem veszi magát ilyen komolyan, a roguelite játékban procedurálisan generált kastélyokban kell helytállni. Halál esetében az addigi főszereplő egyedi jellemzőkkel bíró leszármazottjával folytatódik a kaland, például színvak, tériszonyos, vagy épp diszlexiás is lehet az új karakter, de legalább megörökli az apja vagyonát.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!