Ingyen kérhető számítógépekre az XCOM 2

xcom 2 videojáték
XCOM 2
Vágólapra másolva!
Mellette pedig egy hegymászós játékot is osztogat az Epic.
Vágólapra másolva!

Folytatja az ingyenjátékok párokban való osztogatását az Epic Games Store, a digitális számítógépes játékboltban 2022. április 21. délután 5 óráig az XCOM 2 és az Insurmountable adhatóak hozzá örökre a felhasználói fiókokhoz.

XCOM 2 Forrás: Firaxis / 2K

A kettő közül a 2016-ban megjelent XCOM 2 mondható a nagyobb dobásnak, az egyik legismertebb körökre osztott stratégia játéksorozatban a Föld idegen megszállói ellen viselhetnek háborút az érdeklődők. „A Földet idegenek uralják, akik fényes jövőt ígérnek az emberiségnek, de sötét terveket rejtegetnek. Egy gerillacsapat vezetőjeként szállsz szembe a lehetetlennel: globális szinten kell felszítanod az ellenállást, hogy leszámolj a földönkívüli fenyegetéssel, és megmentsd az emberiséget a kihalástól" – olvasható a leírásában.

Ugyan az erősen rétegjellege miatt az XCOM 2 fejlesztői sem gazdálkodhattak óriási büdzséből, ám az Insurmountable már valóban egy indie cím: procedurális generált hegyeket kell megmászni benne, a feladat végrehajtását véletlenszerű események és dinamikus időjárás teszik kiszámíthatatlanná.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!