Vezeték nélkül is tükrözhető rá az okostelefonok és a táblagépek képe.

Frissítette a piac egyik legötletesebb asztali számítógépét a Lenovo, a Yoga AIO 7 legnagyobb érdekessége, hogy álló és fekvő tájolásban is használható a 27"-es és 4K felbontású megjelenítője, csak a kívánt állásba kell forgatni. Ügyes még, hogy vezeték nélkül közvetlenül átstreamelhető rá DLNA, AirPlay, Miracast, és Lelink szabványokon keresztül más eszközök képe és hangja.

Álló és fekvő tájolású kijelzővel is használható Lenovo Yoga AIO 7Forrás: Lenovo

Az idei Lenovo AIO 7 modellt már az éppen legújabb AMD Ryzen 6000 laptopos processzorok hajtják, ráadásul opcionálisan elérhető lesz AMD Radeon RX 6600M dedikált grafikus vezérlővel, így akár játékok futtatására is megfelelhet a Windows 11-gyel érkező asztali PC.

A termék memóriája maximum 32 GB LPDDR5, a háttértára pedig akár 1 TB-os SSD lehet, a további érdekességei közül kiemelhető az 5 MP-es Windows Hello webkamera, a 2× 5W JBL hangrendszer, továbbá a Bluetooth 5.0 és a WiFi 6.

Egyelőre nem világos, hogy pontosan hol és mennyiért lesz kapható a 2022-es évjáratú Lenovo Yoga AIO 7, de körülbelüli fogódzkodóként a tavalyi elődje 1599 dollárnál (nettó ~574 ezer forintnál) kezdődött az Egyesült Államokban.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!