Búcsúzik az ikonikus kinézetétől a Motorola RAZR

motorola razr 2019 kagylómobil
Motorola Razr (2019)
Vágólapra másolva!
Dobozszerű formatervet kaphat a kettéhajtható mobil idei változata.
Vágólapra másolva!

Evan Blass szivárogtató jóvoltából megérkeztek az első információk a Motorola Razr kettéhajtható kijelzős kagylómobil idei verziójáról, a termék a Samsung Galaxy Flip közvetlen riválisa. A tesztelés alatt álló prototípusáról elérhetővé vált fotók alapján a formatervezők frissítették a kinézetét, a telefon megszabadult az ikonikus „állától", összecsukott állapotban az alsó és a felső részei teljes hosszúságukban egymásra fekszenek.

A 2019-es Motorola Razr nyitott állapotban Forrás: Motorola

A Maven kódnevű mobil üdvözlendő változtatása, hogy az ujjlenyomat-olvasója a bekapcsológombba került, így remélhetően kényelmesen használható lesz. A 2019-es első modellben az állrészre, míg a második generációsban a hátlapra került az érzékelő, semelyik sem bizonyult jó választásnak.

A forrás szerint a telefon kettéhajtható kijelzője FHD+ felbontású, a 32 MP-es előlapi kamerája pedig panelbe fúrt típus. A hátlapján az 50 MP-es főkamera mellé egy 13 MP-es másodlagos képalkotó került, az utóbbi egyben elvileg makrókameraként és széles látószögű kameraként is funkcionál.

Így néz ki összecsukott állapotban a 2022-es Motorola Razr Forrás: Evan Blass / 91Mobiles

A sebesség tekintetében elméletileg nem érheti majd panasz az idei Motorola Razr modellt, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 rendszerlapkával, 12 GB memóriával, továbbá 512 GB háttértárral érkezhet. A kérdés csupán az, hogy hova, Blass szerint ugyanis első körben július vagy augusztus környékén csak Kínában válhat elérhetővé.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!