Megvették Alan Wake tévés feldolgozásának jogát

remedy alan wake 2 videojáték
Alan Wake 2
Vágólapra másolva!
Plusz jön Switchre az első játék felújított változata, halad a második rész fejlesztése.
Vágólapra másolva!

A The Witcher netflixes sikerét követően sosem látott érdeklődés alakult ki a videójátékok tévésorozatos adaptációi iránt, most épp a finn Remedy Entertainment jelentette be, hogy a The Walking Deadet is felkarolt AMC kábelcsatorna megvásárolta az Alan Wake feldolgozásának jogát.

Mégsem mutatja meg idén nyáron az Alan Wake második részét a Remedy Forrás: Remedy

A tévéshow elkészítésének ötlete nem újdonság, a játékfejlesztő már 2018-ban közölte, hogy dolgozik az elképzelésen, ám a jelek szerint partnert csak most sikerült találni a projekthez. A négy évnyi csend meglepőnek tűnik, hiszen a történet- és karakterközpontú Alan Wake a misztikus horror műfajban utazik, nagyon széles közönség számára lehet érdekes.

A Remedy szerint az AMC színen való felbukkanása csak egy hosszú út kezdete, az első évad debütálása még garantáltan évekre van, már ha tényleg megvalósul.

További friss hírek a franchise háza tájáról, hogy az Alan Wake Remastered idén ősszel a Nintendo Switchre is megjelenik, továbbá a túlélőhorrorba átcsapó Alan Wake 2-t a fejlesztésének megfelelő haladása ellenére mégsem fogja megmutatni idén nyáron a Remedy.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!