Számos népszerű, középkategóriás Galaxy modellre készült el a napokban a frissítés.

Tavaly végétől kezdve a Samsung bajnokként frissítgeti az Android 12-t megkapó készülékeit a legújabb mobilos rendszerre, a vállalat mostanra a megfelelő modelljeinek körülbelül kétharmadára eljuttatta a megígért frissítést. Ennek ellenére a mai napig előfordul, hogy a szolgáltatóktól vett telefonokra nem érkeznek meg az új szoftverek, így a gyakorlatban nem mindegyik ügyfél részesül korrekt szoftveres támogatásban.

Várhatóan az Android 12 lesz az utolsó főverzió, amelyet megkap a 2020-as évjáratú Samsung Galaxy A41Forrás: Origo

Az elmúlt napokban a Samsung elsősorban a régebbi középkategóriás modellekre kezdte kiszórni az Android 12 rendszert és OneUI 4.1 felületet hozó frissítést, konkrétan az A32, az A32 5G, az A42 5G, az A71 5G, az A22 (4G), továbbá az A41 mobilok kerültek sorra.

Ezek egy részére a hullámokban történő elérhetővé tétel miatt csak néhány országban telepíthetőek ténylegesen az Android 12-es rendszerszoftverek, azonban ha minden jól megy, akkor két héten belül minden piacon elérhetővé válhatnak.

Az Android 12-t megkapó Galaxy okostelefonok listája a Samsung Members alkalmazásban tekinthető meg, a frissítések várható megérkezésének várható időablakával együtt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!