A felső és az alsóbb kategóriában is új telefonnal erősített itthon a Honor

Vágólapra másolva!
Hamarosan itthon is kapható lesz az a telefon, amivel a Honor vissza szeretne térni a csúcsra, és erre a vállalat egy kellemes előrendelési akcióval is ráerősít.
Vágólapra másolva!

Mától rendelhető elő Magyarországon a Honor új csúcskategóriás telefonja, a Magic4 Pro. A készülék tényleg mindent tud, amit manapság ezen a szinten elvárunk: 120 hertzes AMOLED kijelzővel, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-es processzorral, 8 gigabájt memóriával és 256 gigabájt tárhellyel érkezik.

Forrás: Honor

Minden valószínűség szerint a fotós képességeire sem lesz panasz, ugyanis a legnagyobb ezzel foglalkozó online szaklap a DXOMark arany minősítéssel jutalmazta. A körben elhelyezett kamerák között a főszereplő az 50 megapixeles széles látószögű kamera, ami mellé ját egy szintén 50 megapixeles ultraszéles, valamint egy 64 megapixeles, periszkópos zoomra képes telefotó egység is.

Mindezt persze a Honor megturbózza a saját szoftveres és mesterséges intelligenciás megoldásával, hogy mindenféle körülmények között kiemelkedő legyen a végeredmény.

Forrás: Honor

A Honor Magic4 már egy különleges akció keretében előrendelhető Magyarországon, így a június 6-ig leadott rendelések mellé a cég egy szintén új, Watch GS 3 okosórát ad ajándékba. Maga a telefon egyébként június 7-től lesz kapható 469 990 forintos áron, az óra önállóan pedig 89 990 forintba kerül, és már most elérhető az üzletekben.

Az alsóbb szegmensbe is jött egy újdonság

Emellé szintén most került a boltokba 84 990 forintos ajánlott áron a Honor X7, ami leginkább az akkuidejével igyekszik kiemelkedni a tömegből. Ehhez egy meglehetősen nagy, 5000 milliamperórás akksit építettek be a tervezők, és a meglehetősen takarékos, de a kategóriájában erős Snapdragon 680-as processzort tették mellé.

A gyártó ígérete szerint ez azt jelenti, hogy akár 20 órán keresztül nézhetünk folyamatosan online videostreamet, és 49 órán keresztül telefonálhatunk.

Forrás: Honor

A készülék egy meglehetősen nagy, 6,74 hüvelykes LCD kijelzőt kapott, 90 hertzes képfrissítéssel, ami egy jó kompromisszum a 60 és a 120 hertz között: egyszerre ad simább élményt, és kevésbé meríti az akksit.

Fotózás tekintetében leginkább a 48 megapixeles főkamerára támaszkodhatunk, ami mellé egy szerényebb, 5 megapixeles nagy látószögű egység társul, és segítség gyanánt jelen van egy 2 megapixeles makró és egy 2 megapixeles mélységélesség szenzor is.