Ingyen bejárható két posztapokaliptikus város

bioshock infinite videojáték
BioShock Infinite
Vágólapra másolva!
A Bioshock: The Collection az Epic Games Store legújabb ingyenjátéka.
Vágólapra másolva!

Az előre sugalltnak megfelelően újabb bombasztikus termékkel folytatódik az Epic Games Store ingyenjátékos promóciója, a múlt heti Borderlands 3 után 2022. június 2. délután 5 óráig a Bioshock: The Collectiont adhatják hozzá örökre a felhasználói fiókjukhoz a játékosok.

A BioShock Remastered, a BioShock 2 Remastered, továbbá a BioShock Infinite: The Complete Edition játékokat tartalmazó csomag kihagyhatatlan a sztoriközpontú lövöldözős játékok szerelmeseinek. Az első két Bioshock az óceán fenekén fekvő Rapture-ben játszódik, jóval azután, hogy a szabad emberek önmeghatározó utópiájának szánt város végleg belefulladt a hatalmi harcokba, a szupererőket adó génmódosítások által kiváltott őrületbe.

A Bioshock Infinite ezzel szemben a felhők felett lebegő Columbia városában játszódik, az első órájának figyelmeztető jeleket ugyan tartalmazó, de varázslatos barangolását követően drámaian sötét és erőszakos fordulatot vesznek az események. A játékosok által irányított Booker DeWittnek nagyon sokba kerül majd, hogy leszállítsa a fogva tartott lányt a megbízóinak, ezzel leróva a kártyaadósságát.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!