5G-alapú irodai mobilnetet vezetett be a Yettel

yettel irodanet pro 5g mobilnet
Kis- és középvállalkozások számára kitalált 5G mobilnetet vezetett be a Yettel
Vágólapra másolva!
Komoly munkálatok nélkül telepíthető irodákban, üzlethelyiségben, műhelyekben.
Vágólapra másolva!

Újabb lépést tett az 5G szélesebb körű elterjesztése felé a Yettel, a kis- és középvállalkozások számára IrodaNet Pro néven bevezette a vezetékes internethez hasonló sebességet kínáló, azt kiváltani is képes mobilnetes csomagját.

Kis- és középvállalkozások számára kitalált 5G mobilnetet vezetett be a Yettel Forrás: Yettel Magyarország Zrt.

A kifejezetten a hazai KKV-szektor számára létrehozott IrodaNet Pro szolgáltatás 5G mobilhálózatra csatlakozó eszköz (wifi router) segítségével biztosít korlátlan adatforgalmat, akár a vezetékes hálózatoknál ismert 1000 Mbit/s letöltési sebességgel. A Yettel elsősorban azokat a vállalkozásokat célozta meg a csomaggal, ahol egyszerre több eszköznél is szükség lehet gyors netkapcsolatra, és szeretnék elkerülni a kábeles internettel járó, sokszor bonyolultabb bekötési lépéseket, megoldásokat.

Egy promóció keretében most a Yettel mindhárom kis- és középvállalkozások számára szóló szolgáltatása – az 5G technológián alapuló IrodaNet Pro, a vezetékes optikai hálózatra épülő IrodaNet 300/1000, és a mobil wi-fi router segítségével hordozható Kisvállalati Internet 500+500 GB – 6 hónapig 0 forintos havidíjjal és kötöttségek nélkül kipróbálható 24 havi hűség vállalása mellett.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!