Jövőre csúszott a STALKER 2 megjelenése

stalker 2 heart of chornobyl gsc game world videojáték
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Vágólapra másolva!
Viszont a sokak által tűkön ülve várt Atomic Heart a tervek szerint még idén befut.
Vágólapra másolva!

Tisztázta az elkövetkező tizenkét hónapban Xboxokra és számítógépekre általa kiadni kívánt játékok körét a Microsoft, a felhozatalban vegyesen találhatóak a tulajdonában lévő stúdiók termékei, továbbá független cégek általa instápolt projektjei, összesen ötven termékről beszélünk.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl Forrás: GSC Game World

A lista két nagy érdekességgel is szolgált, elsőként is a jelek szerint még idén megérkezik az orosz Mundfish által fejlesztett Atomic Heart, a sokak által négy éve tűkön ülve várt akciójáték egy alternatív, 1950-es évekbeli szovjet katonai bázison játszódik.

Leírása szerint a Sechenov professzor által felfedezett, technológia meghajtására képes Polymer anyagnak köszönhetően a Szovjetunió vezetővé vált a robotika és mesterséges intelligencia területén, évek alatt kilábalt a második világháború pusztításából.

A következő nagy dobásként a professzor épp be kívánja jelenteni a robotok elmével való irányítására, továbbá a világ összes tudásához való hozzáférésre használható The Collective neurális hálózatot, ám napokkal a leleplezése előtt hátborzongató baleset történik a fejlesztésének otthont adó katonai létesítményben. Az illetékesek természetesen odaküldenek egy katonai implantátumokkal felszerelt KGB-ügynököt, hogy vizsgálja ki az ügyet.

A Microsoft listájának másik nagy érdekességét a STALKER 2 jelenti, az ukrán GSC Game World fejlesztőcég az orosz-ukrán háború miatt kénytelen volt többé-kevésbé Csehországba áttelepedni, így borítékolható volt, hogy nem lesz képes tartani a STALKER 2 év végi kiadását. Most hivatalossá vált, hogy a játék csak 2023-ban válik elérhetővé,

ezek szerint a jövő nyár elejéig lehet számítani rá.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!