A PC-s játékra gyúr a Sony

Sony Inzone termékek
Vágólapra másolva!
Inzone szériás fejhallgatókkal és monitorokkal frissít a Sony, amely a PlayStation mellett a PC-s piacot is előtérbe helyezi.
Vágólapra másolva!

A Sony új, Inzone szériás fejhallgatókat és monitorokat mutatott be, amelyekkel az egyre növekvő PC-s játékpiacot szeretné kiszolgálni – így már nem csak a PlayStation és a konzolpiac kap főszerepet a cégnél.

Az ellátási gondokat a PlayStation 5 konzol gyártása sem úszta meg, a Sony a múlt hónapban pedig bejelentette, hogy több PC-s és mobilos játékot adna ki a jövőben, és szélesebb kör számára tenné elérhetővé a játékokat.

Sony Inzone termékek Forrás: Sony

Az Inzone szériás termékekkel a Sony audio- és kijelzőtechnológiákban szerzett tapasztalatait kamatoztatnák. A fejhallgatók segítenek az játékosokat megtalálni játék közben – a vezetékes változat ára 100 dollár, a vezeték nélküli, aktív zajszűrést kínáló verzió 300 dollárba kerül. Monitorból a belépőmodell ára 530 dollár, a 4K-s kivitelért 900 dollárt kérnek. A dizájnt a PlayStationt 5-höz igazították, és persze minden Inzone termék támogatja a konzolt.