Jöhet az extrém sportolóknak szánt Apple Watch

apple watch series 4 okosóra
Apple Watch Series 4
Vágólapra másolva!
Nagyobb kijelzőt, jobb akkut, és strapabíróbb házat kaphat a modell.
Vágólapra másolva!

Idén szeptemberben az iPhone 14 mobilok mellett várhatóan új okosórákat is bejelent majd az Apple, a Watch Series 8 és az idei Watch SE várhatóan csak kisebb reszelések lesznek az elődjeikhez képest, maradnak az 1,9 és 1,78 hüvelykes kijelzők használatánál, bár az előbbiben lebutított formában debütálhat végre a hőmérési funkció.

Kimondottan komoly sportolóknak szánja az Apple Watch új kiadását a gyártó Forrás: Apple

Ezek mellett az Apple idén egy teljesen új okosórával is előállhat, amelyet specifikusan sportolóknak szán, a jó ideje pletykált modellről végre konkrétumokat hallott a Bloomberg. A kiadvány szerint az extrém sportolóknak szánt modell közel 2 hüvelyes panelt használhat, a termékcsalád esetében megszokotthoz képest nagyobb kapacitású akkuval rendelkezhet, kemény fémötvözetből készülhet a borítása, továbbá erősebb üveg védheti a kijelzőjét.

Végül a forrás szerint az extrém sportolóknak szánt, 700 dollár felett kezdődő Apple Watch a szenzorok tekintetében is eltér majd az általános használatú elődjeitől, pontosabb adatokat szolgáltathat, továbbá elvileg képes lesz követni túrázáskor a tengerszint feletti magasság változását is. Ha minden igaz, akkor ez a modell is megkaphatja a már említett hőmérési funkciót.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!