Animátora szerint nem lopás a The Last of Us Part 1

the last of us part 1 videojáték sony playstation 5 naughty dog
The Last of Us Part 1
Vágólapra másolva!
Belefektetett energia tekintetében a karrierje csúcsának tartja a játék remake változatát.
Vágólapra másolva!

Egy hónappal ezelőtt a Sony bejelentette a minden idők egyik legnagyobb hatású játékaként számon tartott The Last of Us újraépített változatát, amely elsőként szeptember elején PlayStation 5-re, majd valamikor később PC platformra is elérhetővé válik. Ugyan a nagyszabású projekt nyilvánvalóan nem egy minimum erőfeszítéses ráncfelvarrás, azonban nem váltott ki osztatlan sikert, hogy a Sony teljes árat fog kérni a sikerjáték modernizált változatáért, itthon 27 490 forintról beszélünk.

A terméken vezető animátorként dolgozott Robert Morrison most a védelmébe vette a játék legújabb kiadását, a kritikákkal ellentétben ő nem tartja pénzlehúzásnak. Állítása szerint soha nem látott ennyire aprólékosan megépített és kidolgozott projektet, a fejlesztők a lehető legnagyobb odafigyelést és törődést tanúsították a munkájuk során.

Morrisonnak nincs ráhatása az üzleti kérdésekre, mindenkire rábízza az árcédula jogosságának megítélését, csupán hozzá kívánta tenni a maga véleményét a kialakult ár-érték vitához, mert a projektre belsős rálátással bíró szakemberként le van nyűgözve a beletett szívtől és lélektől.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!