Bajban vannak a Samsung okosóráját használók

Samsung Galaxy Watch 4
Vágólapra másolva!
Elhasal a Watch 4 egyes viselőinél a Galaxy Wearable társalkalmazás.
Vágólapra másolva!

Csúnya problémával érkezett meg a gyanútlan ügyfelek mobiljaira a Samsung-féle viselhető eszközök menedzselésére kitalált Galaxy Wearable társalkalmazás aktuális kiadása. A 2.2.49.22062261-es verzióra való frissítést követően a Galaxy Watch 4 okosóra egyes használói arra kezdtek panaszkodni, hogy használhatatlanná vált a mobilapp, nem hajlandó elindulni vagy összeomlik.

Samsung Galaxy Watch 4 Forrás: Samsung

A Samsung elismerte a hibát és javítást ígért rá, tájékoztatása szerint az okozza a gondot, hogy a Galaxy Wearable működéséhez szükséges a közeli eszközök keresése rendszerfunkció, és azok tapasztalják a problémákat, akik nem engedélyezték a mobilapp számára ennek elérését. Elméletileg az app elindításakor az Androidnak fel kellene dobnia az engedélykérést, bár egyeseknél ez nyilvánvalóan nem történik meg.

A Galaxy Wearable következő frissítéséig az érintettek megpróbálhatják manuálisan megadni a telefon Beállítások appjának Alkalmazások részében a hiányzó engedélyt a Samsung szoftverének, bár a hírek szerint ott sem mindenkinél jelenik meg.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!