Tízperces videón a The Last of Us Part 1

the last of us part 1 videojáték
The Last of Us Part 1
Vágólapra másolva!
Közben ismeretlenek máris agyonszivárogtatták a felújított játékot.
Vágólapra másolva!

Két évvel ezelőtt óriási botrány tört ki a milliók által tűkön ülve várt The Last of Us Part 2 körül, hetekkel a megjelenése előtt meg nem nevezett, azonban a Sony és a Naughty Dog által azonosított harmadik felek nem csak képeket és játékmenetes videókat hoztak nyilvánosságra a játékból, de még a történetének lényegi részét is megszellőztették.

A napokban ugyanez megismétlődött az első játék remake változata kapcsán is, egyik pillanatról a másikra özönleni kezdtek a képek és videók a PlayStation 5-re szeptember elején, majd később PC-re is megérkező The Last of Us Part 1 kapcsán. A mostani helyzet kevésbé drámai, hiszen a játék története széles körben ismert, azonban a szivárogtatók által mutogatott verzió még nem a végleges változat, nem tekinthető teljesen reprezentatívnak a játékosok kezei közé kerülő termékre.

Nem világos, hogy a szivárogtatásokra válaszul, vagy csak véletlen egybeesésként, de a Naughty Dog most elérhetővé tett egy tízperces videót a játék újraépített változatáról, amelyben rávilágít az eredeti és a remake közti vizuális és funkcionális különbségekre.

A szivárogtatások kapcsán a Naughty Dog több alkalmazottja is kikelt a közösségi médiában, egyáltalán nem tetszik nekik, hogy ismeretlenek a nem teljesen végleges termék mutogatásával a valósnál rosszabb fényben tüntetik fel a munkájuk gyümölcsét.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!