Már megint valami komoly gond van a Facebookkal

Facebook logo meta zuckerberg
(FILES) This file photo taken on October 28, 2021 shows an illustration photo taken in Los Angeles of a person watches on a smartphone Facebook CEO Mark Zuckerberg unveiling the META logo. - Shares of Facebook parent Meta plunged 24 percent in opening trading February 3, 2022, weighing on the Nasdaq and threatening the stock market's four-day winning streak. (Photo by Chris DELMAS / AFP)
Vágólapra másolva!
A Facebook már megint érdekes hibákat produkál. Ezúttal a hírportálok bejegyzései alatt tűntek el a hozzászólások.
Vágólapra másolva!

A probléma ugyan jó ideje tart, de nehéz észrevenni, mert nem minden portált érint. Egyes portálok bejegyzései alatt megvannak a kommentek, máshol nincsenek, így akár úgy is tűnhet, hogy egyszerűen csak bizonyos bejegyzések nem érdeklik annyira az embereket.

Ám ez nem így van, mert mi amikor hozzászólást akartunk írni az egyik saját bejegyzésünk alá, az nem jelent meg.

A problémával kapcsolatban eddig nem adott ki tájékoztatást a Facebook, de szinte biztos, hogy a hozzászólások csoportosíthatóságával kapcsolatos a hiba, mert ha átállítjuk a hozzászólásokat a "Legfrissebbek" szerinti rendezésre, akkor néhány hozzászólás mobilos nézetben már megjelenik.

Érdekes módon a hiba csak a szerdán közzétett bejegyzések alatt figyelhető meg, a mi korábbi posztjaink alatt is látszanak a kommentek.

Ha további információnk van a hibáról, természetesen frissítjük a cikket.

Frissítés! Újra lehet hozzászólni a bejegyzésekhez, de a szerdai hozzászólások továbbra sem jelentek meg!