Megjött az Android 13 bétája a Galaxy S22-re

samsung galaxy s22
Samsung Galaxy S22
Vágólapra másolva!
Erősen visszafogott mennyiségű újítást hoz a OneUI 5.0 kezelőfelület.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt hetek pletykáit követően jó eséllyel kevesek meglepetésére a Samsung megkezdte az Android 13 és a vele együtt érkező One UI 5.0 kezelőfelület nyilvános tesztelését. Hírünk írásáig a vállalat hivatalos tájékoztatást nem nyújtott az ügyben, de Németországban a Galaxy Members appon keresztül már jelentkezhetnek a tesztelésére a kártyafüggetlen Galaxy S22-esek tulajdonosai.

Samsung Galaxy S22 Forrás: Samsung

Az eddigi beszámolók alapján a One UI 5.0 csak egy iteratív jellegű frissítés a jelenlegi stabil 4.1-es verzióhoz képest, óriási újdonságokat nem hoz, elsőként a felgyorsult és kifinomultabbá vált animációk tűnhetnek fel a telepítése után. Ezen túlmenően nagyobbá váltak az ikonok az értesítési területeken, az appok engedélykérő felülete az Android gyári megjelenését használja, továbbá rendszerszinten elérhető az optikai karakterfelismerés.

A Galaxy S22-esekre megérkezett béta frissítés természetesen csak saját felelősségre telepíthető, a stabil változata vélhetően az ősz vége táján jelenhet meg a független és szolgáltatói mobilokra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!