Fülbemászó dallamokat ígér Galaxy Buds2 Pro

samsung galaxy buds2 pro vezeték nélküli fülhallgató zenehallgatás music
Samsung Galaxy Buds2 Pro
Vágólapra másolva!
Kisebb és kényelmesebb az elődjénél a Samsung csúcs fülhallgatója.
Vágólapra másolva!

A kettéhajtható érintőkijelzős mobiljainak új generációja mellett a Samsung bemutatta a legújabb, prémium vezeték nélküli fülhallgatóját is. A Galaxy Buds2 Pro az elődjénél 15 százalékkal kisebb, az aerodinamikusnak titulált háza pedig lehetővé teszi a hallójárat belső részének szellőzését, így általánosságban véve és hosszú távú viselés során is jóval kényelmesebbnek ígérkezik az elődjénél.

Samsung Galaxy Buds2 Pro Forrás: Samsung

A fülhallgató további jól hangzó fejlesztése az intelligens aktív zajszűrés, ezzel további három decibellel csökkenthető a kívülről érzékelt hangok erőssége, a beszédfelismerésnek köszönhetően pedig automatikusan elhalkul a fülesben a zene, ha például az utcán beszédbe elegyedik valakivel a viselője.

A 10 mm-es hangszórókat használó Samsung Galaxy Buds2 további újdonsága a 24 bites hi-fi hanglejátszás, bár ehhez a funkcióhoz legalább Android 11 és OneUI 4.0 duót futtató Galaxy okostelefonra van szükség, plusz a használt appoknak is támogatniuk kell a lehetőséget. A sejthetőnek megfelelően a Samsung szerint enélkül is kimagasló hangminőséget kínál a termék.

Samsung Galaxy Buds2 Pro Forrás: Samsung

A fülesekben 61 mAh-es akkuk vannak, aktív zajszűrés mellett egy töltéssel 5 óra, míg anélkül 8 óra lejátszási időt kínálnak, a töltőtokban tárolható energiával együtt maximum 29 órányi zenelejátszásra van mód. A töltőtok USB-C kábel mellett Wireless Qi vezeték nélküli töltővel is ellátható energiával.

A Bluetooth 5.3 szabványt támogató, IPX7 vízállósági minősítésű termék 2022. augusztus 26-án lila, grafit, és fehér színekben kerül piacra, az ajánlott fogyasztói ára 94 990 forint.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!