Más terméket adna a nyerteseinek az Intel

intel arc a750 limited edition videokártya grafikus kártya
Intel Arc A750 Limited Edition
Vágólapra másolva!
Processzorokra próbálja cserélni a még tavaly kisorsolt Arc videókártyákat.
Vágólapra másolva!

Újabb komikus fejezetéhez ért az első generációs Intel Arc videókártyák piacra dobási kísérlete, a VideoCardz beszámolója szerint az Intel e-mailben arra próbálja rávenni a még tavaly megrendezett Xe-HPG Scavenger Hunt játékának nyerteseit, hogy a megígért grafikus kártyák helyett kérjék inkább processzorban a nyereményüket.

Intel Arc A750 Limited Edition Forrás: Intel

A tavalyi verseny egy marketinges akció volt, a feladatokat sikeresen teljesítettek közül háromszáz véletlenszerűen kiválasztott nyertesnek Arc A770 és Arc A750 videókártyákat ígért az Intel. A most kiküldött e-mailben lehetőséget kínál nekik, hogy a kártya típusától függően Core i7-12700K vagy Core i5-12600K processzorokra váltsák a nyereményüket.

A levél szövegezése szerint az ajánlat visszautasítható, de az Intel nem tudja garantálni, hogy a nyertesek még a grafikus kártyák általános piaci elérhetővé válása előtt megkapják a nyereményüket. Aki nem reagál augusztus 19-ig a most kiküldött levélre,

annak automatikusan processzorra váltja a nyereményét az Intel.

Nem biztos, hogy rosszul járnak az ajánlat elfogadásával a nyertesek, hiszen a kapott processzor eladását követően már telhet nekik GeForce vagy Radeon videókártyára, azok legalább biztos vételek.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!