Drágák lesznek a Xiaomi 12T mobilok

Xiaomi 11TPro, okostelefon, teszt
Xiaomi 11T Pro. Ilyen színváltós hátlappal is kapható.
Vágólapra másolva!
Egyre közelednek a Xiaomi 12T és a Xiaomi 12T Pro mobilok, de vételárukkal megint csalódást okoznak majd a márka rajongóinak.
Vágólapra másolva!

A MySmartPrice több konkrétumot is megtudott az egyre közeledő Xiaomi 12T és 12T Pro mobilokról. Ezek alapján 600-620 euróba kerül majd Európában az előbbi, míg a Pro modellekért 800-820 eurót kér majd a gyártó a régióban. Ezek az árak a 8 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel szerelt változatokra vonatkoznak.

Xiaomi 11T Pro Forrás: Origo

A tippek alapján a két új Xiaomi mobil valamikor szeptemberben vagy októberben érkezik meg Európába, és újra a felső-középkategóriában indul majd. Általában sokat tudó, jól árazott modellek a T jelzésűek, de az utóbbi időkben a Xiaomi az átlagnál is jobban emelte az árait, így a visszajelzések szerint sok korábbi rajongó elfordul a márkától – a Xiaomi 12T-k vételárai pedig megint csalódást okozhatnak.

Ez pedig napról napra valószínűbbnek tűnik, ugyanis egy másik forrás is hallott már árakat: SnoopyTech informátorai szerint azonban 649 és 849 euróba kerül majd a két új modell.