Íme az iPhone 14 bejelentésének dátuma

laptop notebook internet home office irodai munka okostelefon iphone
A kép csak illusztráció
Vágólapra másolva!
Kiküldte a meghívókat az Apple, profi modellel bővülhet a Watch termékcsalád.
Vágólapra másolva!

Igaznak bizonyultak a napokban érkezett hírek, idén a megszokottnál egy kicsit korábban tartja meg az idei legfontosabb termékbejelentését az Apple. A szerda este kiküldött sajtómeghívók alapján a Far Out fantázianévre keresztelt esemény 2022. szeptember 9-én lesz az űrhajós főhadiszállásán, magyar idő szerint este 7 órakor kezdődik majd, a gyártó YouTube-csatornáján bárki élőben követheti majd.

A sajtóesemény sztárja a négytagú iPhone 14 mobilcsalád lesz, ezúttal mini modell nélkül, miután nem aratott nagy sikert a kasszáknál, csak egy hangos kisebbség vált a rajongójává. A hírek szerint a négy készülék az iPhone 14 (6,1"), az iPhone 14 Plus/Max (6,7"), az iPhone 14 Pro (6,1"), továbbá az iPhone 14 Pro Max (6,7") készülékekből áll majd.

Érdemi újításokra csak a Pro modellek esetén lehet számítani, ezek kijelzőjében a hatalmas szenzorszigetet fúrt kamera és pirula formájú Face ID sziget válthatja, a paneljük támogathatja a mindig bekapcsolt módot, továbbá megkaphatják a legújabb Apple A16 Bionic rendszerlapkát.

A mobilokon túl várhatóan új okosórákat is bemutat majd az Apple, a hőmérős Watch Series 8 mellett debütálhat a hosszabb üzemidőt és ellenállóbb házat kínáló, sportolóknak szánt Pro modell is.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!