Kézzel hajlítható a Corsair monitorának kijelzője

corsair xeneon flex ívelt íves hajlítható gamer gaming monitor
Corsair Xeneon Flex
Vágólapra másolva!
Teljesen sík és ívelt módban is használható a Xeneon Flex.
Vágólapra másolva!

A vásárlók nagyobbik táborát látszólag nem igazán izgatták fel az ívelt kijelzős monitorok, azonban főként a gamerek képében van közönsége a jelentős felárú termékeknek, így nem tettek le róluk a gyártók. Sőt, az LG panelfejlesztő divíziójával szorosan együttműködve a Corsair most szenzációs modellt jelentett be, a Xeneon Flex sík és ívelt módban is használható, az oldalain lévő fogantyúk segítségével a felhasználók igény szerint oda-vissza hajlíthatják a kijelzőjét.

A W-OLED paneles monitor megjelenítőjének íve maximum 800R lehet, azaz teljesen meghajlított módban egy 80 cm átmérőjű körre illeszkedik rá a vonala. Az egyedi hajlítgatási lehetőséggel nem fújt ki az érdekességek köre, a Xeneon Flex egy szörnyeteg: 45 hüvelykes és 3440×1440 pixeles, a maximum frissítési sebessége 240 Hz, a GtG válaszideje 0,3 ms, a csúcs fényereje 1000 nit, támogatja az NVIDIA G-SYNC és az AMD FreeSync Premium adaptív képfrissítési technológiákat.

Egyelőre nem tudni, hogy Gamescom kiállításon leleplezett termék mikor és mennyiért kerül majd piacra, de a Corsair tájékoztatása alapján van esély az idei elérhetővé válására.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!