Összekapcsolt ökoszisztémával előzne a Honor

IFA 2022
Honor
összekapcsolt technológia
Vágólapra másolva!
A Honor aktívan innovál, hogy Európa erős mobilmárkája legyen, lévén, hogy Kínában már piacvezetővé vált. Az IFA 2022-n a Honor összekapcsolt ökoszisztémával jelentkezik. Mindehhez pedig emberi erőforrásokba és a kutatás-fejlesztésbe invesztál.
Vágólapra másolva!

A globális K+F és innovációs képességeire építve több mint 6000 főt alkalmaz 6 kutatás-fejlesztési központjában és több mint 100 innovatív laboratóriumában. A Honor a Fudan és a sanghaji Jiao Tong egyetemekkel együttműködve laborokat épít azért, hogy közösen valósítsák meg a jövő elképzeléseit, létrehozzanak előremutató új technológiákat és gondozzák a ritka tehetségeket.

Elköteleződés a minőség mellett

Több mint 600 minőségi előírás fedi le a terméktervezés, a fejlesztés, az anyagminőség és a gyártás területeit. Minden HONOR okostelefon szigorú minőségellenőrzésen esik át, és több mint 400 termékteszten, illetve 20 globális minősítésen kell átmennie mielőtt megjelenne a piacon.

Így intelligens gyártási ipari parkja a brand első, saját maga által finanszírozott gyára.

A gyártósor 75%-a automatizált, és ennek több mint 40%-át a HONOR saját kutatás-fejlesztési csapata fejlesztette ki. Mindez lehetővé teszi, hogy 28,5 másodpercenként elkészüljön egy okostelefon. A K+F és a gyártás közti szoros együttműködés pedig biztosítja azt, hogy globálisan kiváló minőségű termékek születhessenek.

IFA 2022 Honor összekapcsolt technológia Forrás: Origo

IFA 2022 Keynote

A Honor IFA 2022-es jelenléte azért fontos, mert itt osztja meg elképzeléseit új korszakáról és bemutatja, hogyan készül egy összekapcsolt világgal a fogyasztók számára. Célja, hogy technológiájával könnyedebbé és hatékonyabbá tegye a felhasználók hétköznapjait. A Honor különböző pénztárcákra szabott okostelefonok, táblagépek, laptopok és viselhető eszközök széles választékára törekszik.

Az alábbi ízelítő fotót azokról az innovatív fejlesztésekről jelentették meg, amelyek ismertetésére készül a cég az eseményen.

Honor IFA 2022 Forrás: Origo