Nagy frissítést kap a Galaxy Fold 3 és a Flip 3

samsung galaxy z fold 3 5g
Samsung Galaxy Z Fold3 5G
Vágólapra másolva!
Megkezdődött az utódaikon elérhető Android 12L terjesztése a készülékekre.
Vágólapra másolva!

Jelentős rendszerfrissítés közeljövőbeli megérkezésére számíthatnak a tavalyi Galaxy Z Fold 3 és Galaxy Z Flip 3 kettéhajtható kijelzős okostelefonok tulajdonosai, elsőként a kártyafüggetlen modellekre már megkezdődött az Android 12L rendszert és OneUI 4.1.1 kezelőfelületet hozó javítás terjesztése. A hírek szerint a nem túlságosan távoli jövőben a korábbi Galaxy Z Fold 2, a Galaxy Z Fold, továbbá Galaxy Z Flip modellekre is megérkezik a mostani frissítés.

Jön a tavaly Galaxy Fold és Flip telefonokra az utódaikon bemutatkozott szoftver Forrás: Samsung

A tavalyi kettéhajtható mobilok az 1500 MB körüli frissítés telepítését követően ugyanazt a szoftvert futtatják majd, amely gyárilag előtelepítve megtalálható az idei Galaxy Z Fold 4 és Galaxy Z Flip 4 modelleken.

A Fold esetében az új rendszerszoftver látványos újításai közül kiemelhető a futó appok közti váltást megkönnyítő Tálca bevezetése, továbbá az appok egymás mellé való kitűzését segítő, kétujjas gesztusok bevezetése.

Jelentősen könnyítheti az új Tálca az alkalmazások közti váltogatást Forrás: Samsung

A Flippel rendelkezők könnyebben tudnak majd fotókat készíteni összecsukott állapotban a készülékkel, továbbá újabb gyorsbeállításokat és hívási lehetőségeket érhetnek el a hátlapi kamerák melletti másodlagos kijelzőn.

Több kamerabeállításhoz kapnak hozzáférést a Flip 3-mal rendelkezők Forrás: Samsung

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!